Blomsterhilsen – Slik sender du glede på døren (2024)

Skal du sende en blomsterhilsen til noen du kjente….eller kanskje delvis kjente? 🙂

Uansett er det veldig lite som er så hyggelig som å få en blomsterbukett på døren.

En blomsterhilsen passer utmerket til den som:

 • Har bursdag.
 • Skal ha gratulasjoner for å ha bestått eksamen.
 • Som kondolansehilsen.
 • Eller bare fordi man ønsker å si «takk for at du finnes».

I denne guiden vil vi peke ut to nettbutikker som er svært gode å sende blomsterhilsen fra. Blomstene blir levert rett på døra.

Deretter går vi videre til litt mer generell informasjon og ofte stilte spørsmål.

Våre to anbefalte nettbutikker om du skal kjøpe blomsterhilsen


Interflora

Interflora logo
 • Vår favoritt-nettbutikk når det kommer til kjøp av blomsterhilsen på nett.
 • Kan også sende blomster med enkelt hilse-kort.
 • Utmerket nettbutikk som er veldig nybegynner-vennlig for deg som aldri har kjøpt blomster på nett før.
 • God og seriøs nettbutikk som har vært på markedet i mange år.

Euroflorist

Euroflorist logo
 • God nettbutikk som finnes over hele verden.
 • Hjelper deg med å sende blomsterhilsener til en rekke ulike land.
 • Elsket av kunder i hele Europa.
 • Bra kundeservice på både e-post og telefon.

Feire jubilanten med en flott blomsterhilsen

En blomsterhilsen er en vakker og universell måte å formidle gratulasjoner på, uansett anledningen. Enten det er for å feire en ny jobb, en forfremmelse, et vellykket prosjekt, eller kanskje en ny bolig, kan en nøye utvalgt bukett uttrykke din begeistring og støtte.

Velg blomster som reflekterer mottakerens personlighet eller farger som symboliserer den spesielle begivenheten. For eksempel, lyse og livlige farger for å feire en ny begynnelse, eller elegante og sofistikerte arrangementer for å anerkjenne en profesjonell prestasjon.

Det å legge ved et personlig kort med noen velvalgte ord kan forsterke budskapet og gjøre hilsenen enda mer minneverdig. Det å sende blomster viser at du setter pris på mottakerens bragd og bidrar til å gjøre øyeblikket enda mer spesielt.

Blomsterhilsen

Send en blomsterhilsen til sykehuset

Sending av blomster er en hjertevarm måte å ønske noen god bedring, spesielt når de er på sykehuset. Blomster kan lyse opp rommet og bringe et stykke av den ytre verden inn til dem som er inne.

Når du velger en bukett, tenk på lys og beroligende farger som fremmer ro og helbredelse, som pastellfarger eller varme, myke nyanser. Unngå sterke dufter, da disse kan være overveldende på et sykehus. En lavendel eller en delikat rose kan være perfekt. Et lite, håndterbart arrangement er praktisk og tar ikke for mye plass.

Legg med et personlig kort

Noen tenker kanskje:

«Bør man ikke heller sende et god bedring-kort som er håndskrevet?»

Vårt svar: ja, takk, begge deler! 🙂

Inkluder et kort med oppmuntrende ord for å minne mottakeren om at de er i dine tanker og at du ønsker dem en rask bedring. Dette personlige preget kan gjøre en stor forskjell i noen dagers rutine på sykehuset og minne dem om at de ikke er alene.

kjøpe blomsterhilsen på nett

Overrask familiemedlemmer med en blomsterhilsen

Send en overraskende blomsterhilsen til familiemedlemmer som bor et stykke unna, enten i landet eller i utlandet, og skap et øyeblikk av ren glede.

Denne uventede gesten kan virkelig lyse opp dagen deres og minne dem om at avstanden ikke svekker båndene dere deler. Ved å velge blomster, tenk på mottakerens favoritter eller farger som symboliserer deres unike forhold. Inkluder et personlig kort med varme ord for å formidle følelsen av nærhet og omtanke.

Slike overraskelser kan styrke familiebåndene og bringe et smil til deres ansikt, og er en vakker påminnelse om at de alltid er i dine tanker, uansett hvor langt unna de måtte være.

PS! Har du slekt som bor i utlandet? Nå er det også mulighet for å sende blomster til utlandet ved å bruke norske nettbutikker!

Bestill blomsterhilsen på nett – raskt og effektivt i 2024

Bestilling av blomsterhilsen via norske nettbutikker er en enkel og kostnadseffektiv måte å vise omsorg på. Med bare noen få klikk kan du velge fra et bredt utvalg av buketter, tilpasset enhver anledning og smak.

Nettbutikker tilbyr ofte detaljerte bilder og beskrivelser, slik at du kan se akkurat hva du kjøper. I tillegg gjør sammenligning av priser og tilbud på nett det enkelt å finne de beste avtalene, noe som kan spare deg for betydelige summer sammenlignet med tradisjonelle blomsterbutikker.

Leveringsalternativene er fleksible, og du kan planlegge levering til en bestemt dato og klokkeslett, noe som sikrer at din tankefulle hilsen når frem akkurat når du ønsker.

Denne bekvemmeligheten, kombinert med muligheten for å handle fra hjemmets komfort, gjør online blomsterhandel til et populært valg.

Slik sender du blomster på nett (riktignok en amerikansk video)Ofte stilte spørsmål om blomsterhilsen

Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller til blomsterhilsenen blir levert?

Det varierer basert på leverandør og leveringssted, men mange nettbutikker tilbyr samme dag-levering hvis bestillingen plasseres før en viss tid på dagen.

For internasjonale leveranser eller bestemte datoer, bør du bestille noen dager i forveien.

Kan jeg sende en personlig melding sammen med blomstene?

Ja, de fleste blomsterleveringstjenester gir deg mulighet til å legge ved et personlig kort eller en melding med blomsterhilsenen, noe som gjør gaven enda mer spesiell og personlig.

Hvordan kan jeg sørge for at blomstene holder seg friske lengst mulig etter levering?

For å bevare blomstene friske lengst mulig, anbefales det å følge vedlagte omsorgsinstruksjoner.

Dette inkluderer vanligvis å trimme stilkene, bytte vannet regelmessig, og plassere buketten på et kjølig, skyggefullt sted unna direkte sollys og trekk.

Hvor god hjelp fikk du?

Klik på en stjerne for å vurdere hjelpen du fikk

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 2

Ingen vurderinger er gitt.

Legg igjen en kommentar