Om oss:

Vi har et stort hjerte for å hjelpe forbrukeren.

Vi i Blomsterpådøra.no brenner for å hjelpe deg som forbruker til å finne riktig leverandør når man ønsker å sende blomster på døren. Vi tester norske blomsterbutikker som tilbyr blomsterlevering og deler våre egne og andre sine erfaringer med deg.

I tillegg deler vi tips i form av artikler fra eksperter innenfor blomsterfaget.

Teamet bak blomsterpådøra.no

Amund Igesund

Amund Igesund

Amund har lang erfaring med å hjelpe norske forbrukere med å sammenligne produkter og tjenester. Han er utdannet økonom og skriver artikler hos blant annet Finansduden.no, men har nylig oppdaget at han har grønne fingre.

Christian H Olsen

Christian H Olsen

Christian brenner for å hjelpe folk med å velge gode tjenester. Han har ansvar for at det tekniske på blomsterpådøra.no fungerer, i tillegg til å arbeide med innhold på nettsiden. Christian har også utdannelse innenfor økonomi og arbeider sammen med Amund på både Finansduden.no og Reiseduden.no.

Hvorfor har vi satt opp denne siden?

Hos Blomsterpådøra, er vi drevet av lidenskapen for å bringe naturens skjønnhet rett hjem til deg.

Vårt team, bestående av dedikerte blomsterentusiaster, arbeider utrettelig for å tilby en enkel, effektiv og gledesfylt opplevelse når du bestiller blomster.

Historie og oppstart

Blomsterpådøra ble født ut av en felles kjærlighet for blomster og ønsket om å gjøre dem tilgjengelige for alle, uansett hvor de bor i Norge. Du kan også besøke vår britiske nettside: Flowerdeliveryguide.co.uk.

Motivasjon og mål

Vår dypeste lidenskap er å se gleden som en vakker bukett kan bringe.

Enten det er en bursdag, et bryllup, en spesiell anledning, eller bare en overraskelse for å lyse opp noens dag, er vi her for å gjøre det mulig. Vi tror at blomster har en unik evne til å forbinde mennesker og skape varige minner.

Favoritt-sitat

«Blomster er Jordens smil.»

Ralph Waldo Emerson

Personvern

Ditt personvern er viktig for oss. Derfor lagrer vi minimalt med data fra nettsidens besøkere. Vi følger til enhver tid gjeldende reglementer etter GDPR. Du er velkommen til å lese vår personvernerklæring dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi behandler din data.

Slik tjener vi penger

Vi tilbyr våre tjenester, artikler og verktøy helt uten kostnad for brukerne våres. Det har vi gjort i lang tid før vi har begynt å tjene penger. For å finansiere driften har vi inngått samarbeid om annonsering med noen ulike blomsterbutikker på nett og i fysisk form. I de tilfellene hvor du klikker på en annonselenke til en blomsterbutikk fra vårt nettsted vil vi kunne motta et vederlag (provisjon) dersom du velger å bestille produkter (blomster) fra nettsiden vi lenker til.

Ønsker du å snakke med oss?

Ta kontakt